donker-brillen-slide-zonnebrillen-v1
donker-brillen-slide-zonnebrillen-v2

Voordelige zonnebrillen, ook op sterkte!

Let the sun shine, maar dan natuurlijk wel met de bescherming van een goede zonnebril! Wij bieden u nu de mogelijkheid om voordelig een trendy zonnebril op uw sterkte aan te schaffen. Uw ogen hebben bescherming nodig, maar dat wilt u natuurlijk wel op stijlvolle wijze doen. Wij hebben dan ook een zeer gevarieerde collectie zonnebrillen met uiteenlopende merken. 

Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor UV-stralen. Gelukkig hoeft een goede zonnebril niet duur te zijn! Al onze kinderzonnebrillen zijn ook voorzien van glazen met een goede UV-bescherming.

Loop eens bij ons binnen om onze zonnebrillen te bekijken. De opticiens (wij) kunnen u ook advies geven over met welke zonnebril u echt gezien mag worden.

ZonnebrilCadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Voor uw lief, een relatie, een jubileum of een nieuwjaarsgeschenk? Geef dan de nieuwe cadeaukaart: de ZonnebrilCadeau giftcard. Deze nieuwe cadeaukaart is bij ons te koop.

Loop eens binnen bij ons binnen om onze zonnebrillen te bekijken. Onze medewerkers kunnen u ook advies geven over met welke zonnebril u echt gezien mag worden.

Kom langs!

CC-3D-Pas-Zonnebril

Lees meer over onze collecties


Top